Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem

Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem
Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.06 za porcję. Jeśli masz sos sojowy, musztarda dijon, czosnek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem, Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem, oraz Rozmaryn i czosnek Grillowana noga jagnięcina.

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić tłuszcz powierzchniowy na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Leżeć jagnięcina bez kości bok do góry. Małym ostrym nożem wykonaj małe ukośniki (1 cal długości, 1/2 cala głębokości) na całej powierzchni mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Pokroić gałązki rozmarynu na 1-calowe kawałki. Włóż kawałek rozmarynu i plasterek czosnku równomiernie do każdego ukośnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
W głębokiej, niesłyszalnej misce lub 2-galonowej plastikowej torbie na żywność, wymieszaj wino, cukier, sos sojowy i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać jagnięcinę i obrócić równomiernie, uważając, aby czosnek i rozmaryn pozostały w plastrach. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić, obracając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Aby przygotować grilla, rozpal 60 brykietów z węgla drzewnego w grillu z pokrywką. Gdy węgle są w większości pokryte szarym popiołem (około 30 minut), wciśnij równe porcje na przeciwległe strony paleniska; umieść patelnię ociekową na środku. Aby utrzymać temperaturę, dodaj 6 brykietów z każdej strony. (Lub włączyć grilla gazowego na wysoki, i podgrzewać, pokryte, przez 10 minut, a następnie dostosować do gotowania pośredniego.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieść lekko naoliwiony grill 5 do 6 cali nad węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Leżeć jagnięcina na grillu; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Mięso umyć połową marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
10
Przykryć grilla (otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny). Gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 140, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Wymieszać w połowie z pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
12
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
13
Dekoruj dodatkowymi gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
14
Pokroić w cienkie plasterki, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn