Ciasto marchewkowe z lukrem z serem śmietankowym od Egg Farmers of Ontario
Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym od rolników z Ontario wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 592 kalorie, 14g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Mieszanka wanilii, rodzynek, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe z lukrem serowym, Najlepsze Ciasto Marchewkowe" Z Lukrem Serowym, oraz Ciasto marchewkowe z nadzieniem orzechowym i lukrem z serem śmietankowym.
Instrukcje
Połączyć cukier, jajka, olej i wanilia w dużej misce; ubić mikserem elektrycznym, aż do połączenia.
Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól połączyć w średniej misce.
Dodaj do płynnych składników; beat aż do połączenia. Wymieszać z ananasem, marchewką, orzechami włoskimi i rodzynkami.
Wlać ciasto do natłuszczonej 12-filiżanki (3 L) patelni Bundt lub 13 x 9-calowy (33 x 23 cm) patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (180 stopni C), aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty(około 60 do 65 minut na patelnię Bundt lub 45 do 50 minut na patelnię 13 x 9 cali (33 x 23 cm)).
Niech ciasto ostygnie przed lukrem.
W misce wymieszać serek śmietankowy, masło, waniliowy i cukier puder. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Cienkie z odrobiną mleka, dodając 1 łyżkę do smarowania lub około 4 łyżki (60 mL) do skropienia ciasta.