Ciasto Marchewkowe Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ciasto marchewkowe Pops spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 50. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do Wielkanoc. Jeśli masz marchew, wafle powłoki, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Pops, Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), oraz Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, używając wody, oleju i jaj i dodając startą marchewkę. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 1-calowe kulki; miejsce na arkuszu cookie. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
W misce do mikrofali, cukierki mikrofalowe topi się i skraca odkryte na Medium (50%) 2 minuty, następnie w odstępach 15 sekund, aż się stopi; mieszać, aż będzie gładka. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Powrót ciasto wyskakuje do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Natychmiast zanurzyć top w orzechach włoskich, naciskając do przyklejenia. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.