Ciasto Marchewkowe I
Ciasto marchewkowe I jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego cynamonu, ekstraktu waniliowego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura.
Instrukcje
Ubij razem jajka, olej i biały cukier. Wymieszać mieszaninę przez trzydzieści sekund.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy przesiać.
Dodać marchew i rodzynki.
Wlać masę jajeczną do suchych składników i dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do dobrze nasmarowanej 10-calowej rurki lub patelni bundt.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) Piekarnik przez 60 do 70 minut. Fajne ciasto na stojaku drucianym, a następnie przechowywać w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia.
Aby zrobić glazurę z serem śmietankowym: zmieszaj cukier cukierniczy, ser śmietankowy, syrop kukurydziany i waniliową.
Rozłóż na schłodzonym cieście.