Mallomar Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 3251 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowe Bary Mallomar, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać skorupę: w dużej misce, wrzucić okruchy krakersy graham, cukier, i sól razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło i wymieszać łopatką do połączenia. Wyrównaj dno i boki 9-calowej płytki ciasta równomiernie z mieszaniną i naciśnij ją palcami, aby połączyć skórkę. Schłodzić przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Wykonaj nadzienie: w misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt trzepaczki umieść białka, sól i dwie uncje (około 1/4 szklanki) cukru. Włącz mikser do średniej prędkości, aż białka staną się spienione (nie spienione), a następnie zatrzymać mikser. W średnim rondlu połącz pozostałe 7 uncji (około 1 szklanki) cukru, syropu kukurydzianego i wody. Boki patelni spłukać pędzelkiem do ciasta zanurzonym w czystej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść rondel na średnim ogniu i umieść termometr w rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Podgrzać, aż syrop cukrowy osiągnie 240 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
6
Dodaj kwitnącą żelatynę i wymieszaj, aby połączyć. Powrót miksera do średniej prędkości i ubijać białka, aż będą błyszczące i grube, około 1 minuty (należy uważać, aby nie overwhisk). Zwiększ prędkość do dużej prędkości i powoli mżnij w gorącej mieszance cukru. Po dodaniu mieszanki, trzepać z dużą prędkością przez około 10 minut, aż pianka utrzyma sztywne szczyty. Zeskrobać nadzienie do skorupki ciasta i schłodzić przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Dodać glazury: roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej w 15 sekund blasts, mieszając między każdym blast. Gdy czekolada jest w większości stopiony, dodać śmietanę i kontynuować mikrofal i mieszając, aż gładkie i błyszczące.