Ciasto Mallomar

Ciasto Mallomar
Mallomar Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 3251 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowe Bary Mallomar, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: w dużej misce, wrzucić okruchy krakersy graham, cukier, i sól razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło i wymieszać łopatką do połączenia. Wyrównaj dno i boki 9-calowej płytki ciasta równomiernie z mieszaniną i naciśnij ją palcami, aby połączyć skórkę. Schłodzić przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Wykonaj nadzienie: w misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt trzepaczki umieść białka, sól i dwie uncje (około 1/4 szklanki) cukru. Włącz mikser do średniej prędkości, aż białka staną się spienione (nie spienione), a następnie zatrzymać mikser. W średnim rondlu połącz pozostałe 7 uncji (około 1 szklanki) cukru, syropu kukurydzianego i wody. Boki patelni spłukać pędzelkiem do ciasta zanurzonym w czystej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść rondel na średnim ogniu i umieść termometr w rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Podgrzać, aż syrop cukrowy osiągnie 240 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
6
Dodaj kwitnącą żelatynę i wymieszaj, aby połączyć. Powrót miksera do średniej prędkości i ubijać białka, aż będą błyszczące i grube, około 1 minuty (należy uważać, aby nie overwhisk). Zwiększ prędkość do dużej prędkości i powoli mżnij w gorącej mieszance cukru. Po dodaniu mieszanki, trzepać z dużą prędkością przez około 10 minut, aż pianka utrzyma sztywne szczyty. Zeskrobać nadzienie do skorupki ciasta i schłodzić przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Dodać glazury: roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej w 15 sekund blasts, mieszając między każdym blast. Gdy czekolada jest w większości stopiony, dodać śmietanę i kontynuować mikrofal i mieszając, aż gładkie i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
8
Wlać na wierzch schłodzonego ciasta. Schłodzić ponownie przez kolejne 20 minut.
9
Podawać do jednego dnia po zrobieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn