Ciasto Malinowo-Mango Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Malinowo-Mango do góry nogami. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 384 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mango, śliwkowe migdały, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Mango Do Góry Nogami, Ciasto Mango Do Góry Nogami, oraz Ciasto Malinowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Roztopić masło w rondlu 1-quart na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z cukrem i śmietaną do ubijania.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; gotować 30 sekund.
Wlać do prostokątnej patelni o wymiarach 13x9 cali. Wierzch cukru wymieszać równomiernie z malinami, mango i migdałami.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, zastrzeżone 1/2 szklanki soku z mango, woda, olej, ekstrakt migdałowy i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na owoce i migdały.
Piec 41 do 48 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasto. Obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania; pozostaw patelnię nad ciastem 1 minutę, aby polewa mogła mżeć nad ciastem. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.