Ciasto Malinowo-Kremowe Czarne

Ciasto Malinowo-Kremowe Czarne
Czarny dół malinowy krem ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe ciasteczka waflowe, cukier puder, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Placek Lodowy Z Czarnym Dnem, Black Bottom Chai Cream Pie, oraz Czarny Spód-Placek Bananowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 9-calowy Średnica szklane ciasto danie z nonstick spray. Zmiksuj okruchy ciastek, masło i cukier w średniej misce. Wymieszać równomiernie na dnie i w górę boków (nie na krawędzi) przygotowanego naczynia. Schłodzić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Piec ciasto do zestawu, o 10 protokół, następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz cukier, kakao i skrobię kukurydzianą w ciężkim średnim rondlu; ubijaj, aby dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki mleka, ubijając aż do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubijamy pozostałe 2 1/4 szklanki mleka, następnie żółtka i jajko. Mieszaj na średnim ogniu, aż budyń zgęstnieje i zagotuje się, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać czekoladę i masło; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Pudding rozprowadzić w przygotowanej skórce. Naciśnij folię na pudding, aby przykryć i schłodzić ciasto przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Obrać folię z ciasta. Przykryj warstwę czekolady malinami, spiczastymi bokami do góry, lekko wciskając w czekoladę do przyklejenia (zostaną niektóre jagody). Ubij śmietanę, cukier i wanilię w średniej misce, aż uformują się szczyty; rozłóż na jagodach na cieście. Ułóż pozostałe jagody na śmietanie. Schłodzić ciasto co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
JagodyJagody
WaniliaWanilia
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
CukierCukier
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn