Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta lepszego niż prawie wszystko. Ten przepis służy 15. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz niemiecką mieszankę ciasta czekoladowego, bitą polewę, skondensowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z uchwytem koniec drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
3
Skondensowane mleko skropić równomiernie na wierzchu ciasta; odstawić, aż mleko zostanie wchłonięte do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Mleko
4
Mżawka z polewą karmelową. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.