Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym

Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 813 kalorii, 16G białka, oraz 60 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kremowe masło orzechowe, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Pulse orzeszki ziemne, cukier granulowany, i goździki w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina gruboziarnisty piasek. Puls w maśle. Naciśnij mieszaninę orzechów równomiernie na dnie 10-calowej patelni springform i piec do Ustawienia, O 15 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Roztopić czekoladę ze śmietaną w kuchence mikrofalowej, mieszając co 30 sekund, aż będzie gładka, a następnie rozprowadzić czekoladę na skórce. Zamrozić skórkę podczas wykonywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1
W średnim rondlu ubić mleko, jajka, cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż do wrzenia. Nadal gotować, aż do konsystencji majonezu, o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Ubić serek śmietankowy, masło orzechowe i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Rozprowadzić równomiernie na czekoladzie i przechowywać w lodówce, aż ostygnie lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
5
Do polewy: roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej, mieszając co 30 sekund, aż będzie gładka; lekko ostudzić. Śmietanę ubić z cukrem cukierniczym, aż uzyska lekko sztywną konsystencję. Wymieszać dużą łyżkę śmietany do czekolady, a następnie złożyć całą czekoladę do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Wyjąć ciasto z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Rozprowadzić śmietanę na cieście za pomocą przesuniętej szpatułki. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa

Składniki

57Orzechy dowolne (posiekane)1/4 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny1/4 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny170Orzechy dowolne (posiekane)1/4 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny1/4 łyżeczki drobno startej skórki z cytryny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)cukier dla cukiernikówcukier dla cukierników2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana113Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, pokrojony na kawałkiserek śmietankowy, pokrojony na kawałki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikremowe masło orzechowekremowe masło orzechowe2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiorzeszki ziemne prażone na sucho, soloneorzeszki ziemne prażone na sucho, solone2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1szczyptaSzczypta zmielonych goździkówSzczypta zmielonych goździków596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśmietana ciężka, schłodzonaśmietana ciężka, schłodzona3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażeniaOlej roślinny do posmarowania i głębokiego smażenia1szczyptaSzczypta drobnej soliSzczypta drobnej soli596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn