Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać stosy śniadanie ciasto kukurydziane z masłem klonowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 1596 kalorii, 27g białka, oraz 105 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, cukier, bursztynowy syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym, Banana Maple Peanut Butter Batony Śniadaniowe, oraz Kanapka śniadaniowa z kiełbasą, jajkiem i serem z masłem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na placki kukurydziane, ubij razem jajka, maślankę i roztopione masło w średniej misce do mieszania. Wymieszać z ziaren kukurydzy. Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Ziarna Kukurydzy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Dodać suche składniki do mieszanki maślano-kukurydzianej i mieszać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Odstawić na 20 minut w chłodnym miejscu.
4
Do masła klonowego: zmiksować zmiękczone masło z 1/2 szklanki syropu klonowego w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. w 10-calowej patelni nonstick, brązowe paski boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Osuszyć je na papierowych ręcznikach i przełożyć na prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Posypać plastry jabłka cynamonem i solą do smaku. Podsmaż je w boczku renderings aż złoty kolor i umieścić je na patelni arkusza z boczkiem. Wytrzyj patelnię i wróć do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj tylko tyle masła, aby pokryć dno patelni i Chochla 1/4 Puchar ciasto kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Chochla
9
Niech gotować, aż krawędzie naleśnika zacząć brązowy i pęcherzyki pojawiają się na powierzchni, o 2 protokół. Flip, gotować kolejne 2 minuty, a następnie przenieść do arkusza cookie z jabłkami i boczkiem. Powtarzaj, aż będziesz miał tuzin placków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Umieść arkusz ciastek i talerze do serwowania w piekarniku, aż wszystko będzie ciepłe, o 4 protokół. Na każdym talerzu umieść 1 ciasto kukurydziane, wierzch, który z 2 paskami boczku, innym plackiem kukurydzianym, 2 plastrami jabłka i innym plackiem kukurydzianym. Top z masłem klonowym i skropić talerz z niektórych rozgrzanego syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Klonowe
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Udekoruj gałązką mięty, cukrem pudrem i kilkoma świeżymi jagodami, jeśli chcesz.