Ciasto Kokosowo-Słodko-Ziemniaczane
Ten przepis służy 50 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, zmielony imbir, niepakowaną 9-calową skorupę ciasta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Zupa Ziemniaczano-Kokosowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszać słodkie ziemniaki, cukier, cynamon, sól, imbir i gałka muszkatołowa w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, mleko i masło; dobrze wymieszać. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa.
Piec 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Super. Top z bitą polewą i pozostałą 1/2 szklanki kokosa tuż przed podaniem.