Ciasto Kokosowo-Cytrynowe Lucky 7
Lucky 7 ciasto kokosowo-cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, napój cytrynowo-limonkowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Ciasto kokosowe babci Yearwood z polewą kokosowo-cytrynową, Lucky Cake (lub Peanut Butter Chip Cake), oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 3 (8-calowe) okrągłe ciasto z natryskiem do gotowania; linia z papieru woskowego. Odstaw przygotowane patelnie na bok.
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Połączyć maślankę i dalej
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślanki, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 24 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. (
Warstwy będą cienkie, o grubości około 1 1/4 cala.) Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 6 warstw.
Umieść 1 warstwę ciasta, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
Rozprowadzić z 1/3 szklanki przezroczystego nadzienia cytrynowego.
Ułożyć drugą warstwę ciasta, odciąć bok w dół, na wierzchu nadzienia; rozprowadzić 1 szklanką Siedmiominutowego lukru. Powtórz procedurę z pozostałymi 4 warstwami, kończąc lukrem na górze. Zmrożone boki ciasta z pozostałym lukrem; posypać 1 szklanką kokosa.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy 7-UP lemon lime soft drink.
Dodaj napój bezalkoholowy do maślanki tuż przed użyciem w przepisie, aby nie poszedł płasko.