Ciasto Kokosowe

Ciasto Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowego. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz jaja, vanillan ekstrakt, mleko kokosowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, oraz Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym.

Instrukcje

1
Smar 2 (9") okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem, Patelnie liniowe z papierem woskowym i papierem smar. Pył z mąką, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Beat masło na niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością 5 minut lub do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Mikserem z małą prędkością dodawać suche składniki na przemian z mlekiem kokosowym, zaczynając i kończąc na suchych składnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj wyciągi.
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w temperaturze 350 przez 23 do 25 minut lub aż drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach z drutu 5 minut; zdjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu. Warstwy ciasta można owijać i schładzać do 2 dni, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
8
Rozłóż lukier kokosowo-orzechowy między warstwami i na wierzchu ciasta; pozostawić po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn