Ciasto Kawowe Z Rabarbarem

Ciasto Kawowe Z Rabarbarem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj ciasta z rabarbarem. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 43 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Rabarbarem, Ciasto Kawowe Z Rabarbarem, oraz Ciasto Kawowe Z Rabarbarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163° (dla wszystkich patelni). Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, ubić ciasto mix, mleko, wanilia, jajka i serek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski często; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ciasto MixCiasto Mix
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średniej misce, wrzucić rabarbar i 1/4 szklanki mąki. Złóż rabarbar na ciasto; rozłóż na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
4
W małej misce, wymieszać pozostałą 1/4 szklanki mąki, cukier i masło do postaci grubej okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posypać wierzchem ciasta.
6
Piec 35 do 42 minut lub aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić około 30 minut, aby podawać ciepłe lub chłodne całkowicie, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn