Ciasto Kawowe Migdałowo-Morelowe
Ciasto kawowe migdałowo-morelowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mąkę, konfitury z moreli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Kawowe Morelowo-Migdałowe, Morelowo-Migdałowe Ciasto Kawowe, oraz Morelowo-Migdałowe Ciasto Kawowe.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu, aż będą gładkie i puszyste. Na małej prędkości miksera, zmiksować w kwaśną śmietanę i ekstrakt.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny i wymieszać tylko do połączenia.
Posypać połowę migdałów w natłuszczonej i mąki 10-in. patelnia rurowa.
Połowę ciasta rozłóż na orzechach. Ostrożnie łyżkę pół konfitury na ciasto, zachowując konserwy z dala od krawędzi patelni.
Posypać pozostałymi migdałami. Łyżka na pozostałym cieście; dodaj pozostałe przetwory do środka ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut. Schłodzić w patelni na stelażu przez 20 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.