Bananowo - śmietankowy tort kawowy jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, pekan, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kwaśno-Śmietankowy Bananowy Tort Kawowy, Ciasto Bananowe Z Kwaśną Śmietaną, oraz Ciasto Bananowe Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
1
Wymieszać razem 1/4 szklanki cukru, orzechów pekan i cynamonu; posypać połowę mieszaniny w dobrze nasmarowanej patelni 12-cup Bundt. Odstawić pozostałą mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Orzeszki Pekan
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodaj pozostały 1 szklankę cukru, pokonując 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Dodaj banana, śmietanę i wanilię, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wanilia
Banan
5
Połączyć mąkę i 3 kolejne składniki; złożyć na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
6
Wlać połowę ciasta do przygotowanej patelni; posypać pozostałą mieszaniną orzechów pekan. Top z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec w 350 przez 45 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojaku z drutu.