Apple Custard Coffee Cake może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 96 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 424 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka orzechów pekan, jaj, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Peach Custard Coffee Cake, Francuskie Ciasto Z Jabłkami, oraz Irlandzka Szarlotka z sosem Custard podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać biszkopt, 1/4 szklanki cukru, mleka i wanilii. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt Mix
Wanilia
Orzeszki Pekan
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do nasmarowanego 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia. Wrzuć jabłka z 1/4 szklanki cukru i 1/2 łyżeczki cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Do Konserwowania,
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Posypać ciasto.
4
W misce połączyć jajka, śmietanę i pozostały cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posypać jabłkami, posypać pozostałym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Do Konserwowania,
6
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.