Ciasto karmelowo-orzechowe z suszonymi wiśniami

Ciasto karmelowo-orzechowe z suszonymi wiśniami
Ciasto karmelowo-orzechowe z suszonymi wiśniami to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 372 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Ruby port, orzechy włoskie, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to do prażonego masła orzechowego z suszonymi wiśniami i kakao, Sałatka Frisée Z Serem Pleśniowym, Suszonymi Wiśniami I Winegretem Orzechowym, oraz Kukurydza karmelowa z orzeszkami ziemnymi i suszonymi wiśniami.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać w procesorze. Za pomocą włączania/wyłączania pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodaj 4 łyżki wody z lodem. Proces tylko do uzyskania wilgotnych grudek, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Uformuj ciasto na dysk. Owinąć w folię; schłodzić, aż ciasto będzie wystarczająco twarde, aby rozwałkować, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. gotuj wiśnie i Port w dużym rondlu, aż Port zostanie wchłonięty, często mieszając, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Za pomocą miksera elektrycznego, beat brązowy cukier, syrop kukurydziany, jajka, i roztopione masło w dużej misce, aż pienisty. Beat in vanilla. Wymieszać z orzechami włoskimi i Porcjowanymi wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzereśnieCzereśnie
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
JajkoJajko
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozwałkuj ciasto na mące na 11-calowej powierzchni roboczej; przenieś do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Fold zwis pod; zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec ciasto, aż skorupa jest złoty i wypełnienie jest brązowy i po prostu ustawić w centrum, o 50 protokół. Fajne ciasto całkowicie w naczyniu na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn