Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka mleka, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe, Karmelowy Budyń Gruszkowy, oraz Budyń karmelowo-gruszkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Płaszcz wkład kuchenny 5-do 6-qt. powolna kuchenka * cały z natryskiem oleju do gotowania. Karmel równomiernie rozprowadzić na spodzie, a następnie na wierzchu równomierną warstwą gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Połówki Gruszek W Syropie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, mleko i masło w średniej misce, aż w większości będą gładkie, a pozostały tylko małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. Cebula
Truskawki Na Stopę
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
4
Zalać owoce i rozprowadzić łopatką, aby równomiernie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Przykryć i gotować, aż wykałaczka włożona do porcji ciasta wyjdzie czysta, około 1 godziny i 20 minut na wysokim lub 2 1/4 godziny na niskim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Wyjąć umywalkę z powolnej kuchenki i niech ciasto budyniowe ostygnie 5 minut. Łyżka na talerze, gruszka strona do góry, i dollop z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
7
* Możesz użyć 4-qt. wolno-kuchenka, ale może trzeba wydłużyć czas gotowania.