Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka mleka, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe, Karmelowy Budyń Gruszkowy, oraz Budyń karmelowo-gruszkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Płaszcz wkład kuchenny 5-do 6-qt. powolna kuchenka * cały z natryskiem oleju do gotowania. Karmel równomiernie rozprowadzić na spodzie, a następnie na wierzchu równomierną warstwą gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W Syropie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, mleko i masło w średniej misce, aż w większości będą gładkie, a pozostały tylko małe grudki.