Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe

Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe
Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka mleka, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe, Karmelowy Budyń Gruszkowy, oraz Budyń karmelowo-gruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz wkład kuchenny 5-do 6-qt. powolna kuchenka * cały z natryskiem oleju do gotowania. Karmel równomiernie rozprowadzić na spodzie, a następnie na wierzchu równomierną warstwą gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, mleko i masło w średniej misce, aż w większości będą gładkie, a pozostały tylko małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zalać owoce i rozprowadzić łopatką, aby równomiernie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Przykryć i gotować, aż wykałaczka włożona do porcji ciasta wyjdzie czysta, około 1 godziny i 20 minut na wysokim lub 2 1/4 godziny na niskim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Wyjąć umywalkę z powolnej kuchenki i niech ciasto budyniowe ostygnie 5 minut. Łyżka na talerze, gruszka strona do góry, i dollop z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
* Możesz użyć 4-qt. wolno-kuchenka, ale może trzeba wydłużyć czas gotowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn