Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta karmelowego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1399 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort karmelowy z lukrem karmelowym, Karmelowe ciasto jogurtowe z lukrem karmelowym, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 3 (9-calowe) patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Za pomocą elektrycznego miksera masło śmietankowe do puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać cukier granulowany i nadal dobrze śmietanę przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Krem
4
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Dodać mąkę i mleko na przemian do śmietany mieszaniny, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
6
Dodaj wanilię i dalej ubijaj, aż się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
7
Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie. Poziom ciasta w każdej patelni, trzymając patelnię 4 cale nad licznikiem, upuszczając ją płasko na licznik. Zrób to kilka razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza i zapewnić bardziej poziom ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Piec przez 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Nadzienie: podczas pieczenia ciasta, w rondlu, połączyć masło, brązowy cukier i mleko. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
11
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i pozostaw ciasto na patelniach, przygotowując się do układania i napełniania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Usuń pierwszą warstwę i odwróć na talerz ciasta. Przebić warstwę ciasta wykałaczką na całej powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
13
Rozprowadzić 1/3 masy wypełniającej na warstwie ciasta. Top z drugiej warstwy, powtórzyć proces. Top z ostatniej warstwy i powtórzyć proces ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Lukier: rozpuścić masło w rondlu na średnim ogniu i wymieszać z brązowym cukrem i śmietaną. Doprowadzić do wrzenia i przenieść do miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Lukier
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Patelnia Z Sosem
15
Dodać cukier cukierniczy i wanilię. Beat z ręcznym mikserem elektrycznym, aż osiągnie konsystencję rozprzestrzeniania. W tym czasie może być konieczne dodanie łyżki ciężkiej śmietany lub więcej, jeśli lukier staje się zbyt gęsty. Pamiętaj, aby dodać krem w małych ilościach, ponieważ zawsze można "dodać do", ale nie można zabrać. Ciasto mrozić i posypać top z posiekanymi orzechami, w razie potrzeby.