Ciasto Kabocha z kremem z brązowego cukru
Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz fasolę waniliową, ciężką śmietanę do ubijania, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.
Instrukcje
Umieść 1 łyżkę wody w filiżance.
Odstawić na 10 minut, aby zmiękczyć.
Śmietanę i cukier wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodać białka i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje, około 12 minut (nie gotować).
Dodać mieszaninę żelatyny; ubijać do rozpuszczenia. Przecedzić do dużej czystej miski. Chill until cold. Przykryć i schłodzić przez noc.
Połączyć squash i mleko w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest bardzo delikatny, o 20 protokół.
Umieść w procesorze i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj sześć ramek 3 / 4Cup sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Miejsce 1/2 Puchar puree do squasha w dużej misce (rezerwy pozostałe puree do innego użytku).
Dodaj cukier, olej, piwo i jajko do puree i ubić, aby zmiksować. Przesiać mąkę, cynamon, soda oczyszczona i sól; ubić, aby zmiksować. Podziel ciasto między przygotowane ramekiny.
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 18 minut. Fajne ciasta w ramekinach. Obróć się na talerze. Ubij brązową śmietanę z cukrem do jędrnych szczytów; łyżka obok ciast.