Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać BlackBerry Upside-Down ciasto spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Mieszanka mix ciasto, jajka, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto jeżynowe do góry nogami, Ciasto jeżynowe do góry nogami, oraz Ciasto Blackberry Upside Down dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń plastikową owijkę z szewka blackberry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
2
Zdejmij białą tekturową osłonę z patelni foliowej i obróć krawędzie patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Na blasze ułożyć brukowiec.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w 400 przez 50 do 60 minut lub do złotego koloru. Fajny szewc na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół