Ciasto Jedwabne Z Masłem Orzechowym

Ciasto Jedwabne Z Masłem Orzechowym
Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 694 kalorie, 13g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, betty ciasto mix, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Peanut Butter Silk Pie, Płatki owsiane z masłem czekoladowo-orzechowym z jedwabiem nerkowca, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (lub325 dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj dno tylko 2 (8-lub 9-calowych) okrągłych patelni do ciast ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, 1/2 szklanki masła orzechowego, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać do patelni.
4
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu; wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
7
Zdjąć z ognia. Przechowywać w lodówce 10 minut.
8
W schłodzonej średniej misce ubij śmietanę do ubijania na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty; odstawić. W innej średniej misce, beat 1/2 Puchar masło orzechowe i brązowy cukier mieszaniny na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Dodać bitą śmietanę do mieszaniny masła orzechowego; ubić na średniej prędkości, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Bita śmietanaBita śmietana
10
Podziel każdą warstwę ciasta poziomo, aby zrobić 2 warstwy. Wypełnij każdą warstwę z około 2/3 Puchar masło orzechowe mieszaniny w ciągu 1/2 cala krawędzi. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Naciśnij orzeszki ziemne na lukier na stronie ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
LukierLukier
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn