Ciasto Jagodowe Z Kwaśną Śmietaną
Borówka śmietana Funt ciasto jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Jagodowe Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto jagodowo - śmietankowe z kremem cytrynowym, oraz Ciasto Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Odstawić jajka w temperaturze pokojowej na 30 minut. W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać żółtka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodać ekstrakty i aromat masła.
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną; dodać do śmietany na przemian z kwaśną śmietaną, dobrze ubijając po każdym dodaniu. W innej misce i czystymi ubijaczami ubijaj białka na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Wchodzisz na ciasto. Złóż jagody.
Łyżka do nasmarowanego i posypanego mąką 10-in. patelnia rurowa.
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.