Ciasto z kruszonką jabłkową i budyniem wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1981 kalorie, 30g białka, oraz 99g tłuszczu każdy. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Jam & Clotted Cream. Ten przepis jest lubiany przez 810 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jabłko crumble Bochenek, Ciasto Z Kruszonką Jabłkową, oraz Ciasto Francuskie Z Kremem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C wentylator. Wyłożyć 2 lb bochenka z papierem do pieczenia i 1 małą blachą do pieczenia.Krok 2: na ciasto wcierać masło i mąkę, aż masz bułkę tartą, a następnie wymieszać z mieszaną przyprawą i cukrem muscavado.Krok 3: ubić jajka, a następnie wymieszać z jabłkami i mlekiem. Łyżką do bochenka i piec przez 55 minut lub aż szpikulec wyjdzie czysty.Krok 4: podczas gdy ciasto jest w piekarniku dodać kruszonkę polewając mąkę, zmielone migdały, cukier i masło razem, aż pojawi się gruz jak mieszaniny.
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Rozłóż na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika na ostatnie pół godziny pieczenia ciasta.Krok 5: Gdy ciasto i kruszonka ostygną, zrób lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Dodać masło i cukier puder do miksera (lub zrobić to ręcznie) i ubić na gładką masę. W misce rozpuścić budyń w proszku w mleku, a następnie pokonać to na dużej prędkości przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder Budyniowy
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Biszkopty Vita w dolnej części dwóch kieliszków do lodów.Krok 3: łyżkę jogurtu greckiego i malin równo do dwóch dań, a następnie posypać pozostałymi pokruszonymi herbatnikami i posiekanymi orzechami pekan.
Skropić miodem i podawać ze świeżą miętą.Szczegóły
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mięta
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
Dodaj tortellini, szpinak i groszek do zupy i gotuj przez kilka minut przed dodaniem śmietany, parmezanu i gałki muszkatołowej.Krok 1: Rozgrzej piekarnik do temperatury 180C / 177° / Gas 4 i ułóż 12-otworową puszkę na muffinki z papierowymi pudełkami
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortellini
Sos Pomidorowy Hunt's®
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Umieść kulki wielkości orzecha włoskiego na wysmarowanej blasze do pieczenia (będziesz potrzebował 2 dużych) i piecz przez 12 minut. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed wyjęciem do regału chłodzącego.