Ciasto Jabłkowe V

Ciasto Jabłkowe V
Apple Cake V może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 65 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 417 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, soda oczyszczona, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, Karmelizowane ciasto jabłkowe-klasyczne połączenie jabłka i karmelu, oraz Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce przesiać mąkę, cukier, sól i sodę. Zrób studnię w środku i dodaj olej, jajka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać (ciasto będzie grube). Złożyć posiekane jabłka i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OrzechyOrzechy
4
Rozprowadzić na patelni 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Glazury jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Aby glazura: w rondlu połącz brązowy cukier, mleko i masło. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie przez 2 1/2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
GlazuraGlazura
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zalać ciasto, póki jeszcze gorące.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn