Ciasto jabłkowo-orzechowe z polewą karmelową

Ciasto jabłkowo-orzechowe z polewą karmelową
Ciasto jabłkowo-orzechowe z polewą karmelową to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 16 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przyprawiony Rum Szarlotka z jabłkowym cydrem Karmel glazura, Szarlotka z karmelową polewą, oraz Tort ze świeżych jabłek z karmelową polewą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 12-cup karbowany rurka ciasto pan ze skróceniem; lekko mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat brązowy cukier, olej i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów włoskich i jabłek; ubić na małej prędkości, aż będzie gładka. Łyżką delikatnie wymieszać orzechy włoskie i jabłka. Łyżka ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 1 godzinę do 1 godziny 10 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść płytę żaroodporną do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć patelnię. Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Tymczasem, w średniej misce, pokonać wszystkie składniki glazury z wyjątkiem cynamonu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wlać glazury na wierzchu ciasta, pozwalając niektóre uruchomić w dół strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
9
Posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn