Ciasto Inchworm
Ciasto Inchworm jest bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Mieszanka tektury, patyczki precla, cukierki czekoladowe m&M' i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 28 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Inchworm, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Dodać, piec i fajne ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 12-cup karbowany tube ciasto pan.
Pokrój ciasto jak pokazano na schemacie A. zamrożone kawałki odkryte 1 godzinę dla łatwiejszego lukier. Wymieszaj kolor żywności w lukier. Ułóż kawałki ciasta na tacy, aby utworzyć inchworm, jak pokazano na schemacie B. ciasto mrozowe, mocując kawałki lukrem.
Dołącz jeden cukierek czekoladowy m & m ' s do każdego wafla waniliowego z lukrem; dołącz do końca ciasta dla oczu. Naciśnij 3 cukierki do lukier do ust. Delikatnie wciśnij 1 patyczek precla do płaskiego końca gumdrop; powtórz. Włóż precle stick do ciasta na Anteny. Ułóż pozostałe krople dziąseł wzdłuż krawędzi dla stóp. Przechowywać luźno przykryte.