Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni
Ciasto imbirowo-miodowe z dyni jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka miodu słodzone bitą śmietaną, ciasto ciasto masło crust doughdisk, złoty brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Przenieś do 9-calowego szklanego talerza z głębokim naczyniem. Trim zwis do 1/2 cala. Fold zwis pod; zagniatane krawędzie dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią. Napełnij suszoną fasolą.
Piec, aż brzegi zaczną brązowieć, o 17 protokół.
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy, o 5 minut dłużej.
Przenieś do rack. Utrzymuj temperaturę pieca.
Dynię, cukier i miód ubić w dużej misce.
Ubijamy jajka po 1 na raz.
Ubij w 1 1/4 szklanki śmietany, imbir, cynamon i sól.
Piecz ciasto aż do zestawu, pokrywając krawędzie kołnierzem foliowym, jeśli brązowieje zbyt szybko, około 60 minut. Super. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej.)
Podawać w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną.
Aby wykonać kołnierz foliowy, złóż 12-calowy kawałek folii w pasek o bokach 3-calowych. Stań pasek na stojaku piekarnika wokół naczynia ciasto. Zabezpiecz zwis spinaczem do papieru. Kołnierz nie musi dotykać ani pokrywać skorupy, aby ją chronić.