Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni

Ciasto Imbirowo-Miodowe Z Dyni
Ciasto imbirowo-miodowe z dyni jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka miodu słodzone bitą śmietaną, ciasto ciasto masło crust doughdisk, złoty brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Dyniowe Miodowo-Imbirowe, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
2
Przenieś do 9-calowego szklanego talerza z głębokim naczyniem. Trim zwis do 1/2 cala. Fold zwis pod; zagniatane krawędzie dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto linii z folią. Napełnij suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż brzegi zaczną brązowieć, o 17 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś do rack. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Dynię, cukier i miód ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Ubijamy jajka po 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Ubij w 1 1/4 szklanki śmietany, imbir, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
ImbirImbir
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
12
Piecz ciasto aż do zestawu, pokrywając krawędzie kołnierzem foliowym, jeśli brązowieje zbyt szybko, około 60 minut. Super. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Podawać w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
1
Aby wykonać kołnierz foliowy, złóż 12-calowy kawałek folii w pasek o bokach 3-calowych. Stań pasek na stojaku piekarnika wokół naczynia ciasto. Zabezpiecz zwis spinaczem do papieru. Kołnierz nie musi dotykać ani pokrywać skorupy, aby ją chronić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn