Ciasto imbirowe z sosem truskawkowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Jest idealny do Dzień Matki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka dekoracji: truskawki, cukier, sos truskawkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto imbirowe z sosem Rodzynkowym, Ciasto Imbirowe Z Ciepłym Sosem Karmelowym, oraz Ciasto Czekoladowo-Imbirowe Z Sosem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj jajko, skrystalizowany imbir i melasę, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir Kandyzowany
3/4 łyżeczki Melasy
(Keebler)
3
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Wlać ciasto do 2 smarowane i mąki 8-calowe okrągłe patelnie ciasto.
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.