Ciasto francuskie ser i konserwy Duńskie
Ciasto francuskie ser i konserwy Duńskie mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu waniliowego, konfitury owocowe, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Duńskie Z Serem Śmietankowym, Ciasto Duńskie Z Serem Pomarańczowym, oraz Chocolate Cherry Cream Cheese Danish{HOW to: warkocz ciasto ciasto} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce połączyć mascarpone, żółtko, cukier, mąkę i wanilię. Mieszaj, aż się połączysz, a następnie odstaw na bok.
Ciasto francuskie posmaruj mąką i zwiń wałkiem do ciasta, aby spłaszczyć i wygładzić.
Ciasto francuskie umieścić na blasze wyłożonej papierem pergaminowym. Mascarpone przełóż wzdłuż środka ciasta francuskiego w pasek o szerokości 3 cali. Łyżka konfitur owocowych na wierzchu mascarpone.
Za pomocą ostrych nożyc kuchennych przetnij długie boki ciasta na paski o szerokości 1 cala.
Pokrój w kierunku nadzienia serowego, ale zatrzymaj około 1 cala, zanim dojdziesz do nadzienia. Wynik ten będzie wyglądał jak ciasto frędzlowe. Naprzemienne strony, złożyć 1 kawałek frędzli na mieszaninie sera i galaretki. Wynik będzie wyglądał jak plecione ciasto z owoców konserwy zaglądając przez.
Wymieszaj ciasto z ubitą mieszaniną żółtka.
Piec przez 25 do 30 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Pokroić w paski, aby służyć.
Nazwij siebie super gwiazdą!