Ciasto Eksplozji Cukierków

Ciasto Eksplozji Cukierków
Candy Explosion Cake może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 12 porcji z 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 1 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym, Eksplozja Bekonu, oraz Czekoladowy Sernik Wybuchowy.

Instrukcje

1
Umieść ciasto na półmisku do serwowania; rozłóż lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Na wierzch z wybranymi cukierkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego

Składniki

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn