Ciasto dyniowe z przyprawioną bitą śmietaną

Ciasto dyniowe z przyprawioną bitą śmietaną
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofry dyniowe z przyprawioną bitą śmietaną, Zupa dyniowa z przyprawioną bitą śmietaną, oraz Mini Placki Dyniowe Z Przyprawioną Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. zmień kształt krawędzi skorupy, aby utworzyć wysoko stojącą krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec skorupę, aż zbrązowieje, naciskając dno i boki skorupy od czasu do czasu z tyłu widelca, o 14 protokół. Fajna skórka na stojaku. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Dynia, mleko skondensowane, śmietana, 1 1/2 łyżeczki cynamonu, 1/2 łyżeczki imbiru, wanilia i ziele angielskie w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
DyniaDynia
WaniliaWanilia
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać do skórki (może zostać trochę nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec ciasto, aż nadzienie jest dmuchany wokół boków i ustawić w centrum, o 55 protokół. Fajne ciasto na stojaku. (Może być wykonane z wyprzedzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny lub przykryć i schłodzić przez noc.)
8
Ubij w misce śmietanę do ubijania, cukier, 1/2 łyżeczki cynamonu i 1/4 łyżeczki imbiru, aż uformują się szczyty. Łyżka Duże dollops wokół krawędzi ciasta i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CynamonCynamon
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn