Ciasto dyniowe z przyprawioną bitą śmietaną
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofry dyniowe z przyprawioną bitą śmietaną, Zupa dyniowa z przyprawioną bitą śmietaną, oraz Mini Placki Dyniowe Z Przyprawioną Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. zmień kształt krawędzi skorupy, aby utworzyć wysoko stojącą krawędź.
Piec skorupę, aż zbrązowieje, naciskając dno i boki skorupy od czasu do czasu z tyłu widelca, o 14 protokół. Fajna skórka na stojaku. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Dynia, mleko skondensowane, śmietana, 1 1/2 łyżeczki cynamonu, 1/2 łyżeczki imbiru, wanilia i ziele angielskie w dużej misce do wymieszania.
Wlać do skórki (może zostać trochę nadzienia).
Piec ciasto, aż nadzienie jest dmuchany wokół boków i ustawić w centrum, o 55 protokół. Fajne ciasto na stojaku. (Może być wykonane z wyprzedzeniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny lub przykryć i schłodzić przez noc.)
Ubij w misce śmietanę do ubijania, cukier, 1/2 łyżeczki cynamonu i 1/4 łyżeczki imbiru, aż uformują się szczyty. Łyżka Duże dollops wokół krawędzi ciasta i służyć.