Ciasto dyniowe IV
Pumpkin Pie IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na desery. Ten przepis pozwala na przygotowanie 16 porcji, każda zawiera 376 kalorii , 4 g białka i 9 g tłuszczu . Za 79 centów za porcję przepis ten pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Święta Dziękczynienia . Udaj się do sklepu i kup mielony imbir, mieloną gałkę muszkatołową, puree z dyni i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 23 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 51% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pumpkin Chiffon Pie z podwójną czekoladą , Classic Pumpkin Pie i Easy Turtle Pumpkin Pie .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220 stopni Celsjusza (425 stopni Fahrenheita).
Lekko ubij jajka w średniej misce.
Dodaj dynię, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól. Dokładnie wymieszaj, a następnie ubij z mlekiem.
Wlać do wyłożonych ciastem foremek do ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C) i piecz, aż ciasto będzie gotowe, przez kolejne 20 do 30 minut. Schłodź przed podaniem.