Ciasto Dyniowe I

Ciasto Dyniowe I
Pumpkin Pie i jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz puree z dyni, jajka, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto brązuje się z wyprzedzeniem i ostudza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
Wymieszać jajka, cukier, przyprawy, słodzone mleko skondensowane, pół na pół i dynię; wymieszać, aż grudki znikną. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Pół Na PółPół Na Pół
DyniaDynia
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
JajkoJajko
3
Piec ciasta w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ostudzić i podawać. Resztki przechowywać w lodówce.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn