Ciasto Dyniowe I
Pumpkin Pie i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, puree z dyni, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Stopniowo dodawać cukier do puree z dyni. Ubić dobrze wymieszać mąkę, sól i przyprawy. Wymieszać syrop kukurydziany i dobrze ubić. Wymieszać z lekko ubitym jajkiem, następnie powoli dodawać odparowane mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Wlać ciasto do nieobrobionej skorupy ciasta.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni f (165 stopni F) i kontynuować pieczenie ciasta przez dodatkowe 30 minut lub aż nóż włożony do mieszaniny wychodzi czysty.