Ciasto Dyniowe

Ciasto Dyniowe
Ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz zmielony cynamon, jajko, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Stopniowo dodawać cukier do puree z dyni. Ubić dobrze wymieszać mąkę, sól i przyprawy. Wymieszać syrop kukurydziany i dobrze ubić. Wymieszać z lekko ubitym jajkiem, następnie powoli dodawać odparowane mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
3
Wlać ciasto do nieobrobionej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
4
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni f (165 stopni F) i kontynuować pieczenie ciasta przez dodatkowe 30 minut lub aż nóż włożony do mieszaniny wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn