Ciasto Dyniowe
Ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz zmielony cynamon, jajko, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Stopniowo dodawać cukier do puree z dyni. Ubić dobrze wymieszać mąkę, sól i przyprawy. Wymieszać syrop kukurydziany i dobrze ubić. Wymieszać z lekko ubitym jajkiem, następnie powoli dodawać odparowane mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Wlać ciasto do nieobrobionej skorupy ciasta.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni f (165 stopni F) i kontynuować pieczenie ciasta przez dodatkowe 30 minut lub aż nóż włożony do mieszaniny wychodzi czysty.