Ciasto Dwuwarstwowe
Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, mleko, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos Dwuwarstwowe, 5 Minut Dwuwarstwowe Ciasto, oraz Dwuwarstwowe Ciasto Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy, 1 łyżka. mleko i cukier w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki chłodnego Bata; rozprowadzić na dnie skorupy.
Beat pudding mieszanki i 2 szklanki mleka w oddzielnej dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Natychmiast wymieszać z pozostałym chłodnym batem; rozprowadzić na warstwie twarogu w skórce.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.