Ciasto Do Pizzy Po Włosku
Włoski styl Pizza Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto pizza crust, cebula, szlifowane okrągłe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wokół Ziemi i kiełbasy na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Odcedzić mieszaninę wołowiny, zastrzegając 1 łyżeczkę. kapie na patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 2 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę lub do miękkości.
Dodać grzyby i smażyć 8 do 10 minut lub aż większość cieczy odparuje. Wymieszać z mieszaniną wołowiny, sosem do makaronu, włoską przyprawą i solą. Doprowadzić do lekkiego wrzenia i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
W międzyczasie rozwałkuj ciasto na lekko posypanym mąką kawałku pergaminu. Odwróć 1 (9-calowy) okrągłe naczynie do pieczenia lub talerz ciasta na środek ciasta.
Wytnij ciasto wokół krawędzi naczynia do pieczenia, tworząc 9-calowe koło.
Usuń nadmiar ciasta wokół naczynia do pieczenia; przykryć i schłodzić, zastrzegając do innego zastosowania, takie jak bryłki cynamonu.
Usuń naczynie do pieczenia.
Wlać mieszaninę wołowiny do naczynia do pieczenia i posypać serem. Natychmiast wierzch z ciasta koła.
Wytnij "X" na wierzchu ciasta, aby para wydostała się.
Umieść naczynie do pieczenia na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 450 przez 16 do 20 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy skorupy do pizzy Pillsbury Classic.
Piecrust-Topped Pizza Pot Pie: substytut 1/2 (15-oz.) opakowanie chłodnicze piecrust na ciasto do pizzy. Postępuj zgodnie z zaleceniami, pomijając krok (
Umieść cały piecrust nad nadzieniem w naczyniu do pieczenia w kroku 4; Naciśnij skorupę na krawędzi naczynia, aby zabezpieczyć. Krawędzie Skórki zawisną nad bokami naczynia. Tuck nadmiar skorupy pod boki naczynia, w razie potrzeby.)
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.