Ciasto czekoladowo-Truskawkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 17 porcji z 174 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Mieszanka mąki, cool whip bita polewa, soda oczyszczona, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe, Truskawkowe Ciasto Czekoladowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Pokrój na maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać.
5
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych patelni.
6
Wymieszać 2 Łyżki. cukier granulowany i cukier brązowy; posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
7
Piec 12 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
9
Stopić półsłodką czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
10
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu; top z połową każdego z chłodnym batem i jagodami. Przykryć drugą warstwą ciasta. Wierzch z pozostałym chłodnym batem i jagodami; skropić półsłodką czekoladą.