Smażona fasolka szparagowa z pancettą i pieczarkami
Smażona fasolka szparagowa z Pancettan i grzyby może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz do 5 pieczarki, śmietana, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Chrupiącą Pancettą, Pieczarkami I Szalotką, Smażona Fasola Szparagowa I Grzyby, oraz Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać dużą szczyptę soli i dodać fasolkę szparagową. Gotować przez około 5 minut, fasola powinna być jeszcze chrupiące, jak będą gotowane więcej na patelni z pancettą i pieczarkami.
Rozgrzać olej w patelni saute i dodać czosnek i pancetta i gotować, aż lekko chrupiące.
Zdjąć pancettę z patelni i odstawić.
Dodać masło do tłuszczu, który ma świadczonych z pancetta i podsmażyć grzyby, aż złoty i chrupiące. Doprawić solą i pieprzem. Powrót pancetta na patelnię i dodać blanszowaną fasolę. Zakończ z kwaśną śmietaną i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, aby zmniejszyć i zagęścić trochę i pozwolić smaki się ożenić. Nadaj mu ostateczny smak i dopraw solą i pieprzem, jeśli to konieczne, przed podaniem.