Ciasto Czekoladowo-Orzechowo-Maślano-Bananowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Czekolada-Masło Orzechowe-Bananan do góry nogami ciasto spróbować. Jedna porcja zawiera 721 kalorii, 11g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, banany, masywne masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Orzechowo-Masełkowe-Bananan, Rozjaśnione Czekoladowe Masło Orzechowe Do Góry Nogami Ciasto Bananowe, oraz Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i lekko posmaruj boki szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. W średniej misce mąkę ubić z proszkiem do pieczenia i solą.
W stojącym mikserze elektrycznym wyposażonym w łopatkę, ubij 2 patyczki masła z granulowanym cukrem na średniej prędkości, aż będą bardzo puszyste, 5 minut. Ubić jajka po kolei, następnie dodać wanilię. W 3 naprzemiennych partiach ubić mieszankę mąki i mleka.
Przełożyć jedną czwartą ciasta do średniej miski i wymieszać z roztopioną czekoladą. Beat masło orzechowe do pozostałego ciasta.
W małej misce, wymieszać pozostały kij masła z brązowym cukrem i rozprowadzić w naczyniu do pieczenia. Ułóż banany, pokrój bok w dół, w naczyniu. Łyżka dollops masła orzechowego do naczynia i wypełnić luki z ciasta czekoladowego. Delikatnie obracaj ciasto nożem stołowym.
Ustaw blachę do pieczenia na spodzie piekarnika.
Piec ciasto na środku piekarnika przez 1 godzinę i 5 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Niech ciasto ostygnie na stojaku przez 10 minut, a następnie odwrócić go na talerzu.
Niech ciasto ostygnie lekko, następnie pokroić w kwadraty i podawać.