Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać ciasto czekoladowe Pecan spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1191 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Bourbon, unbaked pie shell, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Dno skorupy przykryć orzechami pekan.
W średniej misce ubić jajka i roztopione masło.
Dodaj syrop kukurydziany, cukier, bourbon i posiekaną czekoladę. Mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną połączone.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta na pekan i umieścić na arkuszu ciężkich ciastek.
Piec przez 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i nadal piec przez dodatkowe 25 minut lub do momentu ustawienia ciasta.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Jasny jasnożółty. Nos jest czysty z pięknymi ziołowymi nutami, trawą cytrynową,miechunką i nutą poziomek. Podniebienie jest świeże i soczyste z delikatną, kremową konsystencją, eleganckimi owocami i długim, mineralnym wykończeniem. Dobrze komponuje się z sałatkami, owocami morza i lekkimi daniami z kurczaka.