Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 671 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, unbaked pie crust wykonane z ciasta ciasto, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej lub w ciężkim garnku na małym ogniu.
Wlać równomiernie do nieobrobionej skorupki ciasta.
W dużej misce, wymieszać jajka, syrop kukurydziany, cukier, masło, i wanilia dobrze. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta wyłożonej czekoladą i piec, aż nadzienie zostanie ustawione, 45 do 50 minut.
Wyjąć do stojaka i ostudzić.
Ciasto może być wykonane z wyprzedzeniem kilku dni lub zamrożone do 3 miesięcy.
W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną.
Wygodna rozrywka Nathalie Dupree Nathalie Dupree