Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowe Pecan może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, skracania, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
W średniej misce wymieszać mąkę i 1/4 łyżeczki soli.
Pokrój w skracaniu, za pomocą blendera do ciast lub noży krzyżujących się, aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto Roll, za pomocą mąki wałek do ciasta, w okręgu 2 cale większe niż do góry nogami pie Płyta, 9x1 1/4 cala. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok. Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Złożyć i rozwałkować ciasto pod, nawet z talerzem; flet według uznania.
W dużej misce, ubij cukier, masło, syrop kukurydziany, bourbon, 1/2 łyżeczki soli i jajka ręcznym trzepaczem. Wymieszać z orzechami pekan i kawałkami czekolady.
Wlać do wyłożonego ciastem talerza ciasta. Krawędź przykryć 2-do 3-calowym paskiem folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; usuń folię podczas ostatnich 15 minut pieczenia.
Piec ciasto 40 do 50 minut lub do zestawu. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin do schłodzenia.