Ciasto Czekoladowo-Miodowe
Ciasto czekoladowo-miodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 243 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 98 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, masło, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową, 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Miodowo-Karmelowym I Polewą Czekoladową C.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, masło, jajka i śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut (ciasto będzie grube).
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, pekan, chipsy czekoladowe i cynamon; posypać ciasto na patelni. Upuść pozostałe ciasto przez łyżki równomiernie na mieszaninie orzechów pekan; ostrożnie rozprowadzić na przykryciu.
Piec 46 do 54 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Fajne 10 minut.
Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z widelcem z długimi zębami. Ostrożnie rozprowadzić lukier równomiernie i cienko na ciepłym cieście. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Przechowywać luźno przykryte.