Ciasto Czekoladowo-Miodowe

Ciasto Czekoladowo-Miodowe
Ciasto czekoladowo-miodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 243 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 98 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, masło, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową, 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Miodowo-Karmelowym I Polewą Czekoladową C.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, masło, jajka i śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, pekan, chipsy czekoladowe i cynamon; posypać ciasto na patelni. Upuść pozostałe ciasto przez łyżki równomiernie na mieszaninie orzechów pekan; ostrożnie rozprowadzić na przykryciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
5
Piec 46 do 54 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z widelcem z długimi zębami. Ostrożnie rozprowadzić lukier równomiernie i cienko na ciepłym cieście. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn