Ciasto Czekoladowo-Majonezowe I
Ciasto czekoladowo-majonezowe i jest bezmleczne przepis z 15 porcjami. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkiej czekolady, sody oczyszczonej, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Majonezowe, Ciasto Czekoladowo-Majonezowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Majonezowe I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 x 13 cala patelni.
Do dużej miski, dodać cukier, jajka, i wanilia; beat z dużą prędkością przez 3 protokół, aż ładne i lekkie.
Dodaj majonez i roztopioną czekoladę; ubijaj na niskim poziomie, aż dobrze się wymieszasz.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę i proszek do pieczenia.
Dodać mąkę na przemian z wodą do mieszaniny czekolady w czterech dodatkach, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 45 minut. Super.