Ciasto Czekoladowo-Likierowe Mocha I
Ciasto czekoladowe Mocha Likier może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, ciasto mix, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Likierowe, Ciasto czekoladowo - kawowe z sosem czekoladowo-likierowym, oraz Mochan ice box cake with chocolate cake round 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce, połączyć mix ciasto, pudding mix, olej, 3/4 szklanki wody, jajka, 1/4 szklanki likieru kawowego i 1/4 szklanki wódki.
Dobrze wymieszać, a następnie wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Polać polewą gorące ciasto, pozostając jeszcze na patelni.
Odstawić ciasto na 30 minut.
Aby glazura: w małym rondlu połączyć cukier, masło i 1/4 szklanki gorącej wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. zdjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki likieru kawowego i 2 łyżki wódki.