Chleb bananowo-orzechowy bezglutenowy

Chleb bananowo-orzechowy bezglutenowy
Bezglutenowy chleb bananowo-orzechowy jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 10g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 610 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz otręby ryżowe, olej z pestek winogron, gumę ksantanową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), Chleb bananowy tost francuski z karmelizowanymi bananami (bezglutenowy, Paleo + bezmleczny), oraz Chleb Bananowy Bezglutenowy dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn