Ciasto Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowe

Ciasto Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowo-karmelowo-orzechowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 549 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mąkę, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby skorupa: w średniej misce wymieszać okruchy krakersów graham, cukier i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Wymieszać wszystko razem i mocno nacisnąć mieszaninę do 9-calowej patelni do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Do Zrobienia Krówki
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
5
Warstwa: w średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dobrze wymieszać. W podwójnym kotle roztopić półsłodzoną czekoladę i niesłodzoną czekoladę razem z 1/2 szklanki masła lub margaryny, mieszając do uzyskania gładkiej masy. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
7
W międzyczasie ubić cukier, całe jajko i białko w średniej misce, aż lekko zgęstnieje. Do tej mieszanki dodać wanilię i schłodzoną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać suchą mieszaninę składników i wymieszać, aż się połączy.
9
Wlać mieszaninę do skorupy i piec w nagrzanym piekarniku przez około 17 minut, lub aż tylko zestaw. Schłodzić na stojaku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść plasterki batonika na tej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
11
Zrobić Serek Śmietankowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
12
Warstwa: w średniej misce ubić serek śmietankowy z cukrem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
13
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
JajkoJajko
14
Rozprowadzić mieszaninę na batonikach i piec przez 15 minut, lub aż zestaw. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Aby
16
Dekoruj: w małym rondlu wymieszaj mleczną czekoladę i śmietanę na małym ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
17
Mżawka nad ciastem. Przechowywać w lodówce i podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn