Ciasto czekoladowo-karmelowo-orzechowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 549 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mąkę, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby skorupa: w średniej misce wymieszać okruchy krakersów graham, cukier i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Masło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Wymieszać wszystko razem i mocno nacisnąć mieszaninę do 9-calowej patelni do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
4
Do Zrobienia Krówki
Składniki, których będziesz potrzebować
Krówka
5
Warstwa: w średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Dobrze wymieszać. W podwójnym kotle roztopić półsłodzoną czekoladę i niesłodzoną czekoladę razem z 1/2 szklanki masła lub margaryny, mieszając do uzyskania gładkiej masy. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Półsłodka Czekolada
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
7
W międzyczasie ubić cukier, całe jajko i białko w średniej misce, aż lekko zgęstnieje. Do tej mieszanki dodać wanilię i schłodzoną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Białka Jaj
Jajko
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać suchą mieszaninę składników i wymieszać, aż się połączy.
9
Wlać mieszaninę do skorupy i piec w nagrzanym piekarniku przez około 17 minut, lub aż tylko zestaw. Schłodzić na stojaku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Umieść plasterki batonika na tej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batonik
11
Zrobić Serek Śmietankowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
12
Warstwa: w średniej misce ubić serek śmietankowy z cukrem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
13
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Jajko
14
Rozprowadzić mieszaninę na batonikach i piec przez 15 minut, lub aż zestaw. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Aby
16
Dekoruj: w małym rondlu wymieszaj mleczną czekoladę i śmietanę na małym ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Mleczna
Krem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
17
Mżawka nad ciastem. Przechowywać w lodówce i podawać schłodzone.